maandag 9 mei 2011

Daar zijn we weer!!


Na een paar heerlijke weken in Nederland/Oostenrijk is het normale leven weer begonnen hier op Curacao. Het was fantastisch weer even te kunnen knuffelen met alle lieve familie en vrienden, maar ook weer fijn om terug te zijn op dushi Korsou bij mijn eigen dushi. Ik ben weer lekker aan het werk bij Mom en Co en in onze vrije tijd doen we leuke dingen. Martijn heeft het surfen weer opgepakt en we zijn dus vaak te vinden op Jorisbaai waar het goed vertoeven is.
Op dit moment is Martijn even in Nederland voor zijn werk. Een weekje maar, dus een druk schema met bezoekjes en werk. Tussendoor heeft hij ook nog even een pak voor de bruiloft gekocht, dus zeker een geslaagd bezoek!! Morgen komt hij gelukkig weer thuis.

2 weken geleden was de World cup surfen op Jorisbaai en daar zijn we vaak geweest! Het duurde 6 dagen. Martijn heeft geholpen met het opbouwen en de sfeer was super! Er stonden al wat mooie hutjes gebouwd van pallets en palmbladeren, maar daar hebben ze voor de dit evenement nog veel meer bijgebouwd. Het werd een hele surftown!
Overdag surfen kijken en ’s avonds kampvuur en barbecue. Het was wel erg jammer dat precies in die week de wind bijna helemaal wegviel, dus er is niet veel gesurft. Er waren in de hoogste klasse dan ook 6 mensen nummer 1, omdat de wedstrijd niet uitgevaren was.
Wel ging er af een toe een stoere surfer achter een jetski hangen en dat was spectaculair om naar te kijken.

In die week kwamen ook Arijan en Annelies met de kids aan op het eiland. Ze verbleven op het park Seru Coral en we hebben een aantal keren afgesproken om lekker te eten of te zwemmen en bij te kletsen. Het was erg leuk ze weer te zien! Wel heel vervelend en sneu voor ze dat 3 van de 4 aan beide oren een oorontsteking opliepen en daardoor hun vakantie toch iets anders was dan gehoopt.
Maar we hebben van jullie aanwezigheid genoten!!

Sinds een paar weken ga ik op zaterdagmiddag beachvolleyballen op Zanzibar. Zoooooo leuk! Wel een beetje warm in de brandende zon en aangezien ik soms iets te fanatiek ben en niet van stoppen weet heb ik dat moeten bezuren met barstende koppijn. Spelende vrouw wat heb je nou geleerd????

En toen was er koninginnedag! Helaas missen daar de foto’s van, omdat ik de camera vergeten was. Oeps! Maar het was een groot oranje festijn! Eigenlijk wel vergelijkbaar met Nederland. Iedereen oranje gekleed, Antilliaan of Nederlander maakte niets uit, er waren bandjes, dj’s, spelletjes voor de kinderen, rommelmarkt en ga zo maar door.
Martijn moest die dag om 8, 12 en 16 uur de saluutschoten voor de koningin afvuren, dus zijn koninginnefeest begon iets later. Maar wat een held in zijn witte pak!

Er wordt me vaak gevraagd waarom ik niet vaker wat op het blog plaats. Nou, dat komt omdat we niet altijd heel veel noemenswaardige dingen meemaken. Sommige weken is het leven ook hier normaal te noemen. Werken, eten, slapen en weer werken. Dus ik spaar de leuke dingen op, want het is en blijft een mooi eiland en er zijn ook genoeg dingen die we zeker met jullie willen delen!!!

4 opmerkingen:

 1. Hai liefies,
  Wat een prachtige foto's!! ook de maan-foto waar Martijn van vertelde, toe hij bij ons was. Mooie foto's met een mooie camera!
  Ik geniet mee!
  Big hug
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's weer Nyn!
  Dikke knuffel!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hai liefies, Prachtige foto's!
  Nu ook de maan gezien, waar we het over hadden, toen je hier was, Martijn!
  helemaal top!
  kuzzie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marnix & Maaike & max14 mei 2011 om 14:14

  Hee snuitjes, leuk verslag weer en snap de foto' wat meer na het live verslag Tinus! Dikke zoen voor jullie van ons

  BeantwoordenVerwijderen