woensdag 7 juli 2010

Bon dia mi dushi's


Na een lange maar goede reis zijn we aangekomen in een prachtig Curacao. We werden erg goed opgevangen door Esther en Geert en naar ons resort gebracht. We zitten tot eind juli in Livingstone en dat is helemaal niet verkeerd! Een prima huisje, een heerlijk zwembad en van alle gemakken voorzien. Niets te klagen dus.
Gisteren zijn we met een groepje voetbal gaan kijken op het strand bij Hooks hut (zie link naar foto's). In de rust even een duik genomen en met een cocktail  in de hand onze jongens aangemoedigd (en hier en daar uitgescholden, maar ook dat hoort erbij). Het tijdsverschil is bijna niet meer voelbaar, op af en toe een erg wakker moment midden in de nacht na. Ook dat verdwijnt snel genoeg.
We hebben bij het huisje al internet, dus net al even skype uitgeprobeerd.
Het voelt nu nog een beetje als vakantie. Zon, zee, strand en niets hoeven. Heerlijk! Daar komt vast nog wel verandering is, maar voor nu genieten we er maar even van!
foto's voetbal

3 opmerkingen:

 1. Hai liefies,
  Gevonden hoor!
  Ik ga jullie natuurlijk volgen. Zit hier in de hitte achter de computer, het onweert en regent pijpenstelen. Veel liefs, We skypen!1
  Dikke kus,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even een tip. Door dat & teken in je profiel krijg je die letters amp er bij. Misschien kun je het in je profiel wijzigen in : en
  Probeer maar ff
  kuzzie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. enig, die foto's van het voetbal! je leert snel!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen