woensdag 4 augustus 2010

Joehoe!!!!

Joehoe!!!!!!!!!!!!!! Gisteren is de container gekomen en ineens moesten we gaan haasten. Dat was wel gek. Vier weken afwachten en balen dat het zo lang duurde en ineens is daar dan dat telefoontje dat de container binnen een half uur voor de deur staat! Als een malle dus zoveel mogelijk spullen ingepakt en vertrokken.
De mannen zaten inderdaad al te wachten en konden dus gelijk beginnen. Halverwege begon het enorm te regenen en moesten ze even stoppen, maar al snel stonden al onze spullen binnen. Hoe bizar is het dat we in Nederland in de enorme hitte de spullen moesten inpakken en op Curacao alles in de regen naar binnen gebracht werd. Hoezo omgekeerde wereld!
Ik was zoooooooooo blij dat we in ons huis konden dat ik die grote grijns niet meer van mijn gezicht kreeg. Ook al zaten we in de zooi en moest er nog veel gebeuren, het maakte allemaal niets uit. Het feit dat we in ons eigen huis zaten maakte alles goed! We hebben de hoog nodige dingen uitgepakt en ook nog even het halve eiland over geracet om uit te checken bij Livingstone. Daarna heerlijk ontspannen gegeten bij Marcel en Ineke. Zo fijn als mensen even een maaltje klaar maken als je zelf alleen maar door wilt gaan met uitpakken en vergeet dat eten ook best handig is.
Volledig uitgeput zijn we daarna maar meteen gaan slapen (nadat we de zoektocht naar beddengoed hadden afgerond). De eerste nacht in een nieuw huis is altijd even wennen. De blaffende honden in de buurt en andere nieuwe geluiden hielden ons af en toe even wakker, maar al met al een goede nachtrust gehad.
Vandaag zijn we begonnen met dozen uitpakken. Eerst de keuken, want we konden niet eens een fatsoenlijke boterham smeren. Druipend van het zweet en tussen de klusjesmannen door manoeuvrerend (de garagedeur werd nog even snel gefixt) is dat hoofdstuk afgesloten.
Martijn is nu een koelkast aan het kopen (met ijsblokjes maker!!!!) en dan relaxen en voor het eerst koken in onze eigen keuken!!
Morgen verder met de woonkamer.

11 opmerkingen:

 1. Ha, Leuk hoor dat jullie spullen er zijn. Kan me voorstellen dat je dan helemaal hyper bent. Maare Nynke.....Je hebt het over koken in je eigen keuken. jij zegt toch altijd dat je niet kan koken!! Misschien toch maar vaker een beroep doen op Marcel en Ineke. Heb je toch een "gezonde"maaltijd binnen :-) Leuk om je dagboek te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi!
  heb weer eens even alle verhalen gelezen (was gebleven bij je sportieve zwemochtend dus had nogal wat in te halen...)

  Klinkt wel helemaal geweldig zeg. En nu eindelijk alles uitpakken en inrichten, HEERLIJK!!
  Ik ga nu even de foto's bekijken, zal ook wel weer kwijlen worden.....

  Genietse!
  xMargot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi kids,

  Van harte gefeliciteerd dat de spullen er zijn en dat jullie nu je "normale" leven kunnen oppakken, maar ook dat zal wel best even wennen zijn. In ieder geval fijn, dat ook deze hobbel genomen is,

  hartelijke groet en kus,

  dad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai liefies,

  WAT HEERLIJK!!
  Ik kan me de euforie wel voorstellen. Een maand wachten duurt lang.
  Héél veel plezier gewenst met het uitpakken.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi kanjers,

  Eindelijk op jullie mooie stek en is het uitpakken begonnen.
  Heel veel plezier met het een eigen plek geven van jullie spulletjes en daarna het normale leven weer oppakken.
  Als ik aan jullie denk in dat prachtige land komt de nostalgie van vroeger weer even naar boven.

  Een stevige knuffel

  Pappa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee lievies,

  Wat hEEEEEEErlijk. Vind het zoooo fjjn voor jullie. Nu kan het echt gaan beginnen. Lekker rommelen, inrichten, nog eens verzetten, toch ander gordijntje? En tussendoor niet vergeten een lekkere cocktail te maken met ijsklontjes uit je eigen ijsklontjesmaker...hahaha!!!! Ik hoop alles snel eens met mn eigen oogjes te kunnen bewonderen.

  Hou die grijns vast en geniet!!

  Big hug!
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat juliie nu op je eigen stek zitten (oost west, thuis best). Ik hoop dat, gezien sommige reacties, juliie lekker gegeten hebben.

  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heej,

  echt heerlijk, je eigen spulletjes! uitpakken is altijd nog best een klus maar geniet maar lekker van het inrichten!

  moest lachen om wat je schrijft over het weer... idd een contrast.. je zou het toch anders verwachten!

  grtz Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maarten en Miekie Treurniet9 augustus 2010 om 15:00

  Fijn dat jullie nu een eigen stek hebben. We vinden het hartstikke leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van jullie verblijf in de stralende zon.
  Utrecht was wat dat betreft verder weg!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey!!!
  Hoe is het? ben benieuwd naar de inrichting! Zet er weer eens wat foto's op... ;-)
  Hoe is het verder?
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen