woensdag 22 september 2010

Nog 5 nachtjes slapen.....

......en dan ga ik op vakantie naar Nederland!!! Nooit gedacht dat ik dat nog eens een bijzondere reis zou vinden, maar nu is het toch echt zo! Ik kijk er ontzettend naar uit om iedereen weer even te zien.

Hier is het op het moment heel raar weer. We hebben erg veel flinke regen en onweersbuien en vandaag is het zelfs koel. Heerlijk! Dat is wel een verademing vergeleken bij de zweterige hitte van de afgelopen tijd. Martijn heeft in de tuin een heerlijk zwembad opgezet, dus aan afkoelen geen gebrek in ieder geval.
Oktober is de heetste maand zegt men, maar daarvan zit ik een groot gedeelte in Nederland, dus dat mis ik lekker!!

Op Martijn zijn werk gaat alles goed. Hij begint er steeds meer in te komen en heeft het daardoor meer naar zijn zin.
Het oppassen gaat ook goed. Met de kinderen duik ik regelmatig lekker het zwembad in en verder ben ik helemaal into dribbel, rupsje nooitgenoeg, auto’s en boerderijen.

Wat de sociale contacten betreft gaat het prima. Af en toe drinken we een drankje op het strand met een groepje, maar ook hebben we thuis een leuke bbq gehad en gaan we af en toe lekker duiken.

Afgelopen week was er op het Johan Cruijf Court in Brievengat een dag voor kansarme kinderen. Een hele groep uit huis geplaatste kinderen mochten een dagje voetballen met een aantal oud toppers, waaronder Pierre van Hooijdonk, Ruud Gullit, Robbie Witsche, Aron Winter en 2 Belgen.
Ruud Gullit kwam op een gegeven moment bij ons staan en heeft uiteindelijk ongeveer een half uur staan kletsen terwijl de anderen druk bezig waren met een wedstrijdje tegen de kinderen.

Nu is het dus nog even aftellen en dan op naar Nederland. Martijn volgt ruim 2 weken later voor de bruiloft van Juut en Lieven. Allemaal leuke vooruitzichten dus!!!

7 opmerkingen:

 1. JOEPIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIEIE!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet ervan en als je tijd hebt hoop ik je natuurlijk ook nog even te zien!

  Dikke zoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat gaat dat hard! Laat me weten als je in kampen bent, dan fiets ik ff langs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh, wat een mooie foto's!!

  Wij kijken ook naar jullie uit. Jammer, Martijn, dat je nog even moet doorwerken.
  Tot maandag, liefie!
  We zullen er staan.
  Kuzzie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat je zin hebt in je vakantie naar NL. Geniet er straks dan ook maar lekker van. Hier is het wel fris hoor!
  Je foto's zijn weer leuk. En wat een schattig hondje!!!!!! Hoe hij half op zijn kleed ligt. Echt leuk. En de naam Jimmy is ook helemaal leuk.
  Groetjes van Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, Het blijft toch leuk om iets te lezen van jullie. Die foto's zijn wel geweldig hoor, met name die onderwater. Ook leuk om te zien dat je zo dicht bij de "oude" bekende voetballers kan komen. Als zoiets in NL wordt georganiseerd kom je niet zo dichtbij of er ligt al iemand van de beveiliging in je nek. Luk dat je naar NL komt, hoewel je het niet voor het weer moet doen. kan je niet een aantal zonnestralen voor mij meenemen, ik merk toch wel dat ik iets tekort kom door onze zomer. Als het lukt lijkt het me leuk je ff te zien, maar je hoeft er geen halsbrekende toeren voor uit te halen hoor, per slot van rekening zien we elkaar over ongeveer 7 maanden, en dat is best snel ;-). Nou lieverd, tot snel, in de mail of misschien wel live. Groet van ons uit Ermelo, Arijan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Nynke en Martijn,

  Bij jullie snikheet, hier koud en regen. Bij jullie regen en kou, hier net in een t-shirtje de tuin winterklaar aan het maken. Mooi dat het goed gaat en dat je zinvolle dingen kunt doen. Een goed reis voor beiden en tot op de kade in Rotterdam. Het kabinet komt eraan!!

  gr.

  Fokke

  BeantwoordenVerwijderen